characters characters

Gradinita pe intelesul parintilor

15 ianuarie 2014    |   1838 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

In noua sectiune, Gradinita pe intelesul parintilor, gasesti tot ce ai nevoie pentru a-l ajuta pe copil sa se adapteze mai usor la gradinita. Cand gradinita este pe intelesul parintilor, ea devine o joaca de copil.

Descopera ce invata copilul la gradinita la limba si comunicare si matematica.

Ti-am pregatit 200 de jocuri si activitati in familie prin care sa il ajuti pe copilul tau sa inteleaga mai usor ce a invatat la gradinita.

Iar daca intampini probleme de comportament, de invatare sau de comunicare cu prescolarul tau si nu stii cum sa le rezolvi, iti stam la dispozitie pentru consultatie online specializata. Scrie-ne la contact@suntparinte.ro si te vom ajuta sa gasesti o solutie potrivita pentru familia ta.

Arunca o privire si descopera cateva capitole: Formulare si rezolvare de probleme, Numere si cifre, Aprecierea cantitatii.


Descopera:

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Maria Jungheatu
    Maria Jungheatu    19.02.2015 - 17:04
    Buna ziua! Stimati parinti, accesand acest sait- pe care il urmaresc de multa vreme, tin sa va anunt ca merita vizualizat, deoarece aveti ce invata!
    Tot aici gasiti, cele mai bune sfaturi, de care aveti nevoie, atunci cand apare o problema de educatie la copiii d-voastra!
    Va doresc lectura placuta!